Start op 4 september 2023

In een ruimte, speciaal aangepast voor de leeftijd 0-4 jaar, wordt spelen (en dus ontwikkelen) mogelijk gemaakt.

De dagopvang is een plaats waar kinderen naar hartenlust samen kunnen spelen, onder begeleiding van onze professioneel geschoolde pedagogisch medewerkers. Door het aanbieden van speelse, gevarieerde activiteiten wordt de ontwikkeling van het kind zo veel mogelijk gestimuleerd in een gemoedelijke sfeer.

Onze jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat kinderen van verschillende leeftijden veel van elkaar leren, daarom werken we met verticale groepen waar 0 tot 4 jarigen elkaar ontmoeten.
In de ochtend koppelen we vaste dagopvanggroepen aan elkaar, waarbij de groepen opgesplitst worden in 0-2 jarigen en 2-4 jarigen. Beide leeftijdsgroepen krijgen een programma passend bij hun ontwikkeling aangeboden.

De dagopvanggroep bij De Elzenhof

  • Bijenkorf

Contracttijden
Flexopvang: flexibele opvang
* Vaste dagdelen:
Begintijd tussen 07.30-08.30 uur per kwartier aan te geven.
Wisseltijd ochtend- en middagdagdeel: 12.30 uur.
Eindtijd (incl overdracht): tussen 17.00-18.00 uur per kwartier aan te geven.

We helpen ouders graag bij het maken van de keus die bij hen past, neem daarover contact op met de directeur van de locatie via de email of de whatsapp-knop bovenaan deze pagina.

Aan elke locatie is een oudercommissie verbonden waardoor de medezeggenschap en belangenbehartiging van ouders vorm krijgt.

Wilt u meer informatie over een van de opvangmogelijkheden, neem dan contact op met Ellen Hudepohl, directeur van de kinderopvang Stichting Welluswijs via [email protected] telefoonnummer: 0623543294 of kijk op de website www.welluswijs.nl