Het peuterprogramma bereidt kinderen vanaf 2 jaar voor op het basisonderwijs, zodat de overgang tussen dagopvang en onderwijs voor kinderen soepel verloopt. Kinderen leren bijvoorbeeld wachten op hun beurt, delen, het volgen van een dagritme en werken met de kring.

Kinderen ontwikkelen zich bij de peuterspeelzaal door samen met andere kinderen en onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers o.a. in de huishoek te spelen, buiten te spelen, te bouwen en spelletjes aan tafel te doen.

Bij KC De Elzenhof kunnen alle kinderen in principe van 2 jaar en ouder gebruik maken van peuterspeelzaal .

De peuterspeelzaal bij KC De Elzenhof heet:

  • Pippeloentje

Wil je meer weten over het peuterprogramma, neem dan contact op met de directeur van de locatie via de email of de whatsapp-knop bovenaan deze pagina.

Aan elke locatie is een oudercommissie verbonden waardoor de medezeggenschap en belangenbehartiging van ouders vorm krijgt.

Wilt u meer informatie over een van de opvangmogelijkheden, neem dan contact op met Ellen Hudepohl, directeur van de kinderopvang Stichting Welluswijs via [email protected] telefoonnummer: 0623543294 of kijk op de website www.welluswijs.nl